ÖZDİLEK AVM’de Sahaja Yoga Rüzgarı..

Sahaja Yoga Eskisehir

 

17-18 Ocak 2015 tarihlerinde Eskişehir Özdilek AVM’de Sahaja Yoga rüzgarı esti. Hint Dansı gösterileri, Hint Kınası ve Sahaja Yoga tanıtımı büyük ilgi gördü. Kurulan stantta uzun kuyruklar oluştu. Arzu eden AVM ziyaretçileri bir yandan Aydınlanma deneyimiyle tanışırken, bir yandan da ellerinin hint kınasıyla süslenmesini izlediler. Hint dansının zarif ritimleriyle şenlenen ortam doyumsuz bir tad bıraktı..

Yoga Nedir?

Yoga kelimesi, “bütünleşme” demektir. Akıl, beden ve ruhun birleşmesinin meydana geldiğini düşünebiliriz. Aynı zamanda bu kişinin ruhani özünün evrenin tümüyle birleşmesi demektir.
Sahaja Yoga, Aydınlanma (Kundalini uyanışı) deneyimine dayanan özel bir meditasyon tekniğidir ve bu, her insanın içinde gerçekleşebilir. Bu süreç boyunca içsel bir değişim oluşur ve kişi ahlaklı, birleşik, bütünleşmiş ve dengeli olur.
Sahaja Yoga, dünyamızın huzura ve barışa en çok ihtiyaç duyduğu günümüzün modern çağında Shri Mataji Nirmala Devi tarafından insanlığa armağan edilmiştir.
Sahaja Yoga, genelde stres durumlarında görülen baskıcı tutumu yok eder. Böylece kişide strese sebep olan nedenler ve buna bağlı olarak stres sonucu oluşan sıkıntılar ortadan kalkar.

Sahaja Yoga, tüm Sahaja Yoga Merkezlerinde olduğu gibi Eskişehir’de de ücretsiz olarak aktarılmaktadır.
https://www.sahajayogaeskisehir.com

Sahaja Yoga EskisehirEskisehir hint dansieskisehir de hint dansiEskisehir yogayoga eskisehirHint Kınası

Önceki yazı
Özdilek AVM’de Sahaja Yoga Etkinliğine Davetlisiniz
Sonraki yazı
Shri Mataji Nirmala Devi’yi sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Arşivler

Menü
error: Content is protected !!